Oorsprong sincere invest

Sincere Invest werkt samen met specialisten rondom onroerend goed. Sincere Invest is opgericht door Gert Oorschot om activiteiten op het gebied van schade-expertise en onroerende zaken in onder te brengen.

Als zoon van een aannemer is Gert Oorschot opgegroeid met bouw­projecten. Na LTS-bouwkunde werkte hij als timmerman in loondienst en sinds 1990 als zelfstandig ondernemer in de burgerlijke en utiliteitsbouw. In de periode van 1990 tot 2018 vonden werkzaamheden plaats zoals het bouwen van vrijstaande huizen, restauratie en renovatie, interieur- en decorbouw voor de Nederlandse Omroep Bedrijven.

In de periode van 2000 tot 2005 heeft Gert Oorschot aan de Haagse Hogeschool “Informatica en Informatiekunde” gestudeerd en is opgeleid als systeemontwikkelaar. Hierna verplaatste de bedrijfs­activiteiten zich meer naar tactisch en organisatorisch niveau.

Op verzoek van een particulier is in 2016 een schade-onderzoek en afwikkeling gedaan. Hierop volgden meer aanvragen om schade-expertise te verrichten, wat goed aansloot bij de kennis en ervaring. Vanwege het nut en de voldoening die dit werk oplevert, heeft Gert Oorschot zich toegelegd op schade-expertise en is inmiddels register expert bij het NIVRE en Gerechtelijk Deskundige (LRGD).

Gert Oorschot schikt zich niet als vanzelfsprekend aan de gevestigde orde, noch aan processen en structuren die een ander voor lief neemt. Hij is altijd op zoek naar verbetering.